Kingsland Equestrian Official

Sponsoring

Danska ridsportförbundet Kingsland är stolt klädessponsor för det danska ridsportförbundet sedan 2014.

Kingsland stödjer de danska landslagen och deras ryttare genom att förse dem med högkvalitativa kläder till alla internationella tävlingar, vilket ger dem friheten att kunna koncentrera sig på sporten och inte behöva oroa sig om att känna sig bekväm och att se bra ut samtidigt. Även om Kingslands närvaro i Danmark är genom vårt lager i Ikast, så känner vi ett starkt band och en naturlig samhörighet med dansk hästsport.

Det danska dressyrlaget ser bronsmedaljen från OS i Beijing/Hong Kong 2010 som en av deras största bedrifter.

Det danska ridsportförbundet grundades år 1907 och har nära 70 000 medlemmar samt 550 klubbar. Deras vision för organisationen är:  
Det danska ridsportförbundet är en modern och professionell fritids- och sportorganisation utan like. Vi utmanar och utvecklar tusentals års traditioner och färdigheter i interaktionen mellan häst och människa.

Säkerhet först
Passion – hästar som livsstil
Harmoni – mellan häst, människa och miljö
Integritet
Professionell utrustning

www.rideforbund.dk

 

Danska landslaget för pararyttare  
Kingsland är stolt klädessponsor för det danska landslaget för pararyttare sedan 2015.

Alla paraatleter står för hopp, uthållighet och beslutsamhet. Glädjen som pararyttare uttrycker tillsammans med sina hästar, att kunna kontrollera sina begränsningar, att utveckla sig själv och ens förhållande med hästen leder till fantastiska bragder, och det är något som är en inspiration för var och en av oss.

Paralympics har haft ridsportgrenar sedan 1996, och det är en del av parasporten som är på stark frammarsch. Kingsland är stolt över att stödja det danska landslaget för pararyttare på deras väg mot framgång.

 

 

SPONSRADE STALL

Ashford Farm, Belgien

Ashford Farm är ett tävlings- och handelsstall beläget i Bocholt i norra Belgien som ägs och drivs av irländaren Enda Carroll. De vackra omgivningarna på Ashford Farm användes som en av fotograferingsplatserna för vår sommarkatalog för 2015. När Angelica Augustsson – som vid det här laget varit Kingsland-ryttare i några år redan – flyttade till Belgien och Ashford Farm år 2013, öppnade det upp möjligheten för Kingsland att signera hela stallet.

”Kingsland är ett märke som kombinerar mode och hästsport på ett väldigt attraktivt sätt. Det är smart, professionellt och slitstarkt, vilket passar vårt team och våra hästar. Vi vill vara representerade på bästa vis och det är vi verkligen genom Kingsland. Det var väldigt spännande att välkomna deras team till vår gård för att ta bilder till deras katalog förra sommaren, och det har bara stärkt vårt partnerskap och vår vänskap. Vi är väldigt glada och stolta över att vara sponsrade av ett märke som är så pass gott ansett i branschen, och vi ser fram emot att bära det med stolthet” berättade Enda Carroll, Manager på Ashford Farm, i samband med ett pressmeddelande år 2015.

 www.ashfordfarm.net 

 

Stall Gullik, Norge
Detta stall är hem till hästsportfamiljen Gulliksen. Geir Gulliksen är pappan i familjen, och han är ett bekant ansikte på alla femstjärniga evenemang världen över, och har varit med i det norska landslaget i årtionden. Hans barn Victoria och Johan Sebastian har följt i hans fotspår och är nu ryttare som reser världen runt även de. Familjen är baserad i Drammen i Norge, och har varit del av Kingsland-teamet sedan 2013.

 

 http://stallgullik.com/

 

0 products

TopViews:

Demi schabrak med coolmax
799,00 NOK
Katja E-Tec PullOn helskodda ridbyxor för kvinnor
1.499,00 NOK
Melody mikrofleecetröja för kvinnor
599,00 NOK
Classic Down Jacket Unisex
2.799,00 NOK
Tilley Down dunväst till kvinnor
1.999,00 NOK
1.499,25 NOK
Maya benskydd-pack fram
699,00 NOK
Paige mikrofleecejacka till kvinnor
599,00 NOK
449,25 NOK
Katinka tights F-Tec2 knäskodda till kvinnor
999,00 NOK
749,25 NOK
Anton collegetröja unisex
1.199,00 NOK
899,25 NOK
Kingsland Relief Pad
1.699,00 NOK
Den personliga data som anges under orderns gång säkras genom SSL-kryptering. Utanförstående kan inte se det du skrivit in, eftersom vi använder modern 128-bitarsteknologi för att göra överföringen säker.
 
Logga in | Registrering

Popular Items

Filter

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC