Kingsland Equestrian Official

KL Riders

Kingsland Riders

Kingsland är ytterst stolta över att ha några av världens främsta ryttare i sitt lag. När vi överväger om vi ska sponsra en ryttare, letar vi efter värden som horsemanship, vilka hästar som ryttaren ridit, och att hen är en förebild för andra ryttare samt en bra ambassadör för Kingsland.  

 

Charlotte Dujardin

Charlotte Dujardin CBE är en brittisk dressyrryttare på elitnivå. Hon vann guld och sølv i Rio OS 2016 och dubbelt guld i OS i London 2012. Hon har varit europeisk mästare, världsmästare, och håller alla tre världsrekorden i dressyr. Hon är en av hästvärldens superstjärnor tillsammans med sin lika berömda valack Valegro.

Född: 13:e Juli 1985
Bor: Gloucestershire, Storbritannien
Tävlar för:  Storbritannien

Följ Charlotte på FB

Följ Charlotte på Twitter

Gregory Wathelet

Den belgiska banhopparen Gregory Wathelet blev European Vice Champion år 2015, och var även i vinnarlaget i Furusiyya FEI Nations Cup Final i Barcelona år 2015. 

Född: 10.09.1980
Bor: Belgien
Tävlar för: Belgien

Personer som betytt mycket för Gregorys karriär: Hans föräldrar, samt hans schweiziska tränare Philippe Guerdat.

Favoritprodukt från Kingsland:
Ridtröjorna.

Följ Gregory på FB

Följ Gregory på Instagram

Följ Gregory på Twitter

 

 

Marlon Modolo Zanotelli

Marlon håller till i Belgien sammen med sin fru Angelica och har verkligen visat sin talang för banhoppning under de senaste åren. Inte nog med att han flertalet gånger kammat hem vinster på toppnivå, han var även med i det brasilianska laget vid World Equestrian Games år 2014.

Född: 19.06.1988 
Bor: Belgien
Tävlar för: Brasilien

Personer som betytt mycket för Marlons karriär:  Enligt Marlon finns det många personer att tacka, men några som han är särskilt tacksam för är hans familj som alltid är där för honom, samt Enda Carrol hos Ashford Farm som tror på honom och som stöttar honom så mycket som de kan.

Favoritprodukt från Kingsland: Ridbyxorna och vinterjackorna.

Bästa träningstips: Jobba alltid på grunderna! 

Följ Marlon på FB

Följ Marlon på Instagram

Angelica Augustsson Zanotelli

Den svenska banhopparen Angelica Augustsson Zanotelli fick sitt stora genombrott när hon vann VM-kvalificeringen i Göteborg år 2011. Sedan 2014 har Angelica varit baserad i Belgien. 

Född: 01.09.1987 
Bor: 
Bocholt, Belgien
Tävlar för
Sverige 

Personer som betytt mycket för Angelicas karriär: Hennes pappa, som alltid skjutsade henne till stallet och till shower, samt hjälpte henne på alla sätt som han kunde.

Favoritprodukt från Kingsland: 
Tävlingskavajerna, men också allt annat, för produkterna ser så moderna ut och är av hög kvalitet.

Följ Angelica på FB

Följ Angelica på Instagram

Följ Angelica på Twitter

Leopold van Asten

Nederländsk mästare år 2015. Han har en lång serie av Grand Prix-vinster bakom sig, och är en av de mest respekterade ryttarna.

Född: 19.10.1976
Bor: Duizel, Nederländerna
Tävlar för:  Nederländerna

Personer som betytt mycket för Leopolds karriär: Hans föräldrar som gav honom chansen att rida, och som åkte med honom och hans bror till shower under varje helg när han var yngre. Även den nederländska tränaren  Henk Nooren har spelat en viktig roll i Leopolds karriär, liksom hans sponsor Wim van der Leegte, som har stöttat Leopold i tolv år.

Favoritprodukt från Kingsland: Det mesta, särskilt jackorna och ridbyxorna.

Bästa träningstips: Var alltid tydlig och konsekvent mot dina hästar, så att de förstår vad du menar!

Geir Gulliksen

Den norska banhopparen Geir Gulliksen är aktiv både i sitt hemland och internationellt. Geir – eller Jimmy som han också kallas – har representerat Norge i flera VM, EM samt i OS i Beijing.

Född: 09.01.1960
Bor: Lierskogen, Norge
Tävlar för:Norge

Personer som betytt mycket för Geirs karriär: Alexandra Huitfeldt och Johan Tidemandsen, som har stöttat och sponsrat Geir i mer än 20 år. Även hans sponsorer och stöttare Jørn Longem, Tore Eiklid och Ole Einar Bjørndalen.

Favoritprodukt från Kingsland: Den lätta västen Pertext quantium.

Bästa träningstips:  Ge aldrig upp, du blir bara starkare!

Victoria Gulliksen

Den norska banhopparen Victoria Gulliksen gör vad hon älskar mest, och ger 100%. Tillsammans med sina topphästar tävlar Victoria både i sitt hemland och internationellt.

Född: 23.02.1992
Bor: Lierskogen, Norge
Tävlar för: Norge

Personer som betytt mycket för Victorias karriär: Hennes mamma och pappa som har stöttat henne, hennes hästägare Jørn Longem, Jens Petter Bjørdal och Ole Einar Bjørndalen. Den sistnämnda har också betytt mycket för Victoria som hennes mentala tränare.

Favoritprodukt från Kingsland:  Ridbyxorna, jackorna och de fodrade västarna.

Bästa träningstips:  Jobba hårt, inget kommer gratis! Älska det du gör och ge alltid 100%!

Följ Victoria på FB

Johan-Sebastian Gulliksen

Johan-Sebastian Gulliksen är yngst i Gulliksen-familjen. Johan-Sebastian blev klar med sin skolgång i juni 2015 och har hållit på med hästar på heltid sen dess.

Född: 14.10.1996
Bor: Lierskogen, Norge
Tävlar för: Norge

Personer som betytt mycket för Johans karriär: Jørn Longem som har sponsrat honom med hästar, samt hans mamma och pappa som har stöttat honom.

Favoritprodukt från Kingsland:  Regnjackan Chance thermolite.

Bästa träningstips:  Jobba hårt, och ge aldrig upp!

Följ Johan på FB

Följ Johan på Instagram

Julia Tops

Julia representerar Kanada, och är ett stjärnskott inom banhoppningsvärlden. Hon är utan tvekan en ryttare som är värd att hålla ett öga på.

Född: 24.12.1997 
Bor: 
Calgary, Alberta, Kanada
Tävlar för: Kanada 

Personer som betytt mycket för Julias karriär:  De som varit viktigast för Julias karriär är hennes föräldrar Tani Zeidler och Jan Tops. Båda är ryttare av internationell världsklass, och de har alltid stöttat och hejat på henne. Julia har också haft turen att få lära under en mängd tränare, som var och en har bidragit med viktiga kunskaper – bland annat Missy Clark, John Brennan, Bobbie Reber, Eddie Macken, Dick Carvin, Susie Schroer och Francie Steinwedell-Carvin.

Favoritprodukt från Kingsland: De klassiska ridbyxorna, de är de mest bekväma som jag någonsin ridit i, och de passar riktigt bra. Vinterjackorna är också favoriter eftersom de är så varma och mysiga även under kalla vintrar.

Bästa träningstips: Var bekväm med att vara obekväm.

Följ Julia på Instagram

Följ Julia på Twitter

Patrick van der Meer

Nederländsk ryttare som vann lagbrons i OS i London 2012 samt lagguld i EM i Aachen 2014.

Född: 23:e mars 1971
Bor: Naaldwijk, Nederländerna
Tävlar för: Nederländerna

Följ Patick på FB

Patricks Website

Linnea Ericsson-Carey

Linnea har representerat Danmark i flera Nations Cups och Grand Prix-klasser genom åren. Hon är briljant med unga hästar och bygger upp den ena Grand Prix-hästen efter den andra.

Född: 26.12.1979 
Bor: Svedala, Sverige
Tävlar för: Danmark

Personer som betytt mycket för Linneas karriär: Hennes pappa Christer Ericsson, som lärt henne allt hon kan om hästar.

Favoritprodukt från Kingsland: Karen-ridbyxorna, de klassiska västarna och de varma mössorna.

Bästa träningstips: Se till att hästen är ivrig, rak och balanserad, allt annat kommer enkelt.

Följ Linnea på FB

Följ Linnea på Instagram

Ottilia Lundgren

Den svenska talangen Ottilia Lundgren gjorde en fantastisk prestation i ponny-EM 2015 och är en ryttare att hålla ett öga på i framtiden.

Född: 05.12.2000
Bor: Lerum, Sverige
Tävlar för: Sverige

Personer som betytt mycket för Ottilias karriär:  Hennes mamma, hennes pappa och hennes tränare Anna Emanuelsson.

Favoritprodukt från Kingsland: Täckena, eftersom de har perfekt passform och även passar till smalare hästar. Ridbyxorna för att de är väldigt bekväma att rida i.

Bästa träningstips: ”Ta din tid på dig att få hästen smidig och stark. Det viktigaste är att få hästarna att känna sig som kungar och drottningar, och få över dem till din sida så att ni blir ett riktigt lag som kämpar för varandra.”


Följ Ottilia på Instagram

Alan Davies

Alan jobbar tillsammans med Carl Hester och Kingsland-ryttaren Charlotte Dujardin, och är den första hästskötaren som sponsrats av Kingsland. Alan tagit hand om hästar vid OS, VM och EM.

Född: 23.7.1966 
Bor: Newent, Storbritannien 

Personer som betytt mycket för Alans karriär: Alan har jobbat inom många olika discipliner i hästvärlden, och har genom åren haft möjligheten att kunna jobba med många ryttare, veterinärer och hovslagare på elitnivå. Han jobbade i fyra år i USA vilket var en fantastisk och lärorik upplevelse som han aldrig kommer glömma. Under de senaste sex åren har Alan haft det ”riktigt toppen” med att jobba med Carl och Charlotte, ett samarbete som lett till 6 års mästerskap och guldmedaljer.

Favoritprodukt från Kingsland: Västen från Kingsland; den är slitstark, varm och fungerar bra att tvätta.

Bästa träningstips: Se och lär. Sluta aldrig att lära dig något nytt!

Anna Kasprzak

Den olympiska ryttaren Anna Kasprzak är väldigt fokuserad i sin träning, och hennes resultat talar för sig själva. Anna representerade Danmark i OS i London, samt vid World Equestrian Games år 2014, och i EM 2013 samt 2015.

Född: 08.12.1989
Bor: Haderslev, Danmark
Tävlar förDanmark

Personer som betytt mycket för Annas karriär: Hennes mamma och hennes tränare Andreas Helgstrand.

Favoritprodukt från Kingsland: Katie-ridbyxorna.

Bästa träningstips: Sätt upp ett mål för varje träningspass, men bli inte frustrerad om du inte lyckas.  

Följ Anna på FB

www.kasprzakdressage.com/

Laura Graves

Laura Graves kommer från Geneva (Florida) och fick sitt genombrott år 2015, då hon bland annat tävlade i dressyrfinalen i Reem Acra Fei World Cup med hennes älskade Verdades.

Född: 07/22/1987
Bor: Geneva, FL
Tävlar för: USA Dressyr

Personer som betytt mycket för Lauras karriär: Min familj har varit min största stöttepelare genom åren. All min framgång är tack vare min tränare Debbie McDonald, som alltid trott på mig och på hästen.

Favoritprodukt från Kingsland:  Min favorit är Bayport-polotröjan. Den har att fantastiskt tekniskt material som torkar supersnabbt och har ett feminint och professionellt utseende.

Bästa träningstips: Varje häst är en unik individ. De har alla olika styrkor och svagheter, och utvecklas i olika tempo. Det är viktigt att komma ihåg i träningsvardagen.

Följ Laura på FB

Andreas Helgstrand

Den danska dressyrryttaren Andreas Helgstrand är välbekant för de flesta dressyrryttarna i världen. Han är en av sportens mest framgångsrika och inflytelserika ryttare och tränare.

Född: 02.01.1977 Bor: Ålborg, Danmark Tävlar förDanmark

Personer som betytt mycket för Andreas karriär: Hans tränare Morten Thomsen och Rudolf Zeilinger har båda betytt mycket för honom. Även fast Andreas redan var på Grand Prix-nivå när han började träna med dem, så har de lärt honom mycket och hjälpt honom att nå toppen.

Favoritprodukt från Kingsland: Ridbyxorna och det nya dressyrsortimentet.

Bästa träningstips: Håll hästen framför skänkeln, och håll den snabb i reaktionerna

Följ Andreas på FB

Alexandra Andresen

Alexandra Andresen är med i det norska landslaget i dressyr, och har varit mycket framgångsrik som juniorryttare. Med hennes röda hingst Belamour vann Alexandra det individuella testet och kür-silvret i  European Junior Riders Championships 2014, samt kür-bronset i European Junior Riders Championships 2013.

Född: 23.07.1996
Bor: Oslo, Norge
Tävlar för: Norge

Personer som betytt mycket för Alexandras karriär: Hennes tränare Anny Hilde Lindén för att hon alltid varit där för henne. Wim Ernes för utmärkta kliniker i Norge. Hennes föräldrar för deras stöd, hästarna och all planering. Hennes pojkvän Joakim, för hans kärlek och stöd. Alla på Kür-stallet för deras hjälp med hästarna. Hennes sponsorer Kingsland och Samshield.
Favoritprodukt från Kingsland:  Den långärmade träningströjan för damer.

Bästa träningstips:  Klappa och belöna din häst när ni jobbar tillsammans. Se till att träningen inte blir för enformig och tråkig. Håll din häst glad, avslappnad och samarbetsvillig. Kom ihåg, en häst kan känna av en liten fluga, så du behöver inte piska eller sparka den för att få en reaktion! Var 100% engagerad. Var alltid villig att lära dig nya saker, och viktigast av allt – ge aldrig upp!

Följ Alexandra på FB

Följ Alexandra på Instagram

Lotte Skjærbæk

Den danska ryttaren Lotte Skjærbæk tror på konsekvent träning och att hålla sin häst glad för att uppnå de resultat man vill nå.

Född: 11.09.1968
Bor: Nykøbing Mors, Danmark
Tävlar förDanmark

Personer som betytt mycket för Lottes karriär: Hennes föräldrar, som var de första som stöttade henne. Lottes föräldrar tog henne dagligen till ridklubben och köpte senare en häst åt henne.

När hennes hobby nu blivit hennes jobb, så anmärker Lotte att du måste ha många kompetenta personer omkring dig för att vara framgångsrik: en bra hästskötare som du kan lita på, en bra smed och personer som kan hålla din häst frisk. 

Den viktigaste personen för Lotte är hennes man (och tränare) som varje dag är där för henne när hon tränar Rafael och de andra hästarna.

Favoritprodukt från Kingsland:  Hittills har inte Lotte hittat en enda sak i sortimentet som hon inte gillar, men om hon ska välja en favorit så blir det den bruna dressyrkavajen.

Bästa träningstips:  Träna konsekvent, och håll din häst lycklig!

Ronan McGuigan

Ronan McGuigan is based in Wellington, Flodrida as rider and head trainer for Hermitage Farm. 

Date of Birth: 06.01.1974
Lives: Wellington, Florida
Competes for: Ireland

"Many of the brands I have used before have been ill fitting, overpriced and outdated. I like the style, quality, comfort and value of the Kingsland and their products,” says Ronan. “Kingsland is at the forefront of equestrian apparel!”

FOLLOW RONAN ON FB

 

Tina DeLandri Yates

Tina DeLandri Yates is an American show jumper who owns and ride for High Point Farm in Wellington, Florida. 

Date of Birth: 27.06.1991
Lives: Wellington, Florida
Competes for: USA

"Partnering with Kingsland is an ideal fit for my lifestyle. I've always loved the quality of the brand. Since I'm in riding clothes ‪24/7  it's important to have comfort, breathability, durability and of course great style,” shares Tina. “Kingsland incorporates all of this!”

 

 

Sönke Rothenberger

Sönke Rothenberger made history in 2016 by winning the team dressage gold medal with the nine-year-old Cosmo at the Olympic Games in Rio. He was also presented with the ‘Rising Star Award’ by the FEI the same year. 

Date of Birth: 14.10.1994
Lives: Bad Homburg
Competes for: Germany

Semmieke Rothenberger

Semmieke and her mount Dissertation were part of the German junior team that claimed gold at the European Championships in 2016 and won two individual silver medals. 

Date of Birth: 27.08.1999
Lives: Bad Homburg, Germany
Competes for: Germany

 

Sanneke Rothenberger

Sanneke Rothenberger is the reigning European U25 champion in Dressage and has already won several prestigious Grand Prix events.

 

Date of Birth: 31.10.1992
Lives: Bad-Homburg, Germany
Competes for: Germany

0 products

TopViews:

Demi schabrak med coolmax
799,00 NOK
Katja E-Tec PullOn helskodda ridbyxor för kvinnor
1.499,00 NOK
Classic Down Jacket Unisex
2.799,00 NOK
Melody mikrofleecetröja för kvinnor
599,00 NOK
Tilley Down dunväst till kvinnor
1.999,00 NOK
1.499,25 NOK
Maya benskydd-pack fram
699,00 NOK
Paige mikrofleecejacka till kvinnor
599,00 NOK
449,25 NOK
Katinka tights F-Tec2 knäskodda till kvinnor
999,00 NOK
749,25 NOK
Anton collegetröja unisex
1.199,00 NOK
899,25 NOK
Kingsland Relief Pad
1.699,00 NOK
Den personliga data som anges under orderns gång säkras genom SSL-kryptering. Utanförstående kan inte se det du skrivit in, eftersom vi använder modern 128-bitarsteknologi för att göra överföringen säker.
 
Logga in | Registrering

Popular Items

Filter

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC