Kingsland Equestrian Officiel

Sponsorater

 

Dansk Ride Forbund Kingsland har været stolt sponsor af det Danske Ride Forbund siden 2014.

Kingsland har støttet det danske landshold og rytterne ved at klæde dem på i det bedste tøj som Kingsland kan tilbyde i alle internationale stævner. Dette giver rytterne en god mulighed for at koncentrere sig om sport og de behøver ikke at bekymre sig om at være komfortabel og se godt ud på samme tid. Kingsland har eget lager i Ikast, Danmark og får derfor en stærk forbindelse til og en naturlig samhørighedsfølelse til dansk hestesport. En af de største bedrifter til det danske dressur hold er OL i Beijing / Hong Kong i 2010.

Dansk Ride Forbund blev stiftet i 1907 og har tæt på 70 000 medlemmer og omkring 550 klubber. Deres vision for organisationen er:

Dansk Ride Forbund er en moderne og professionel fritids- og idrætsorganisation i særklasse. Vi udfordrer og udvikler årtusinders traditioner og færdigheder i samspillet mellem hest og menneske.

Sikkerhed først Lidenskab – heste som en livsstil Harmoni – mellem hestene, mennesker og natur Integritet Professionelt tilbehør  

www.rideforbund.dk

 

Det danske handicap ride hold  Kingsland er glad for at kunne sponsorere tøj til det danske handicap ride hold siden 2015. Enhver handicap atlet står for håb, udholdenhed og beslutsomhed. Den glæde og begejstring som handicap ryttere viser sammen med en hest. At kunne kontrollere ethvert handicap, og udvikle sig selv og kammeratskabet med hesten, hvilket resulterer i fantastiske resultater, det er en stor inspiration for alle mennesker.

Handicap ridesporten vokser fortsat og har været en Paralympisk sport siden 1996. Kingsland er stolte af at støtte et nationalt handicap hold på deres vej mod succes.

Spnsorerede stalde

 Ashford Farm, Belgien
Ashford Farm, som ejes af irske Enda Carroll, er et anlæg for ryttere som er beliggende i den nordlige del af Belgien og er i øjeblikket en af de mest succesfulde handels stalde i Europa. De fantastiske lokaler blev også anvendt som et af stederne i vores sommerkatalog for 2015. Da Angelica Augustsson, som havde været Kingsland rytter i et par år, flyttede til Belgien og Ashford Farm i 2013, åbnede der sig en stor mulighed for at Kingsland kunne blive sponsor for hele stalden.

"Kingsland er et mærke, der kombinerer mode og vores sport på en meget attraktiv måde. Tøjet og udstyret er smart, professionelt og holdbart og det passer til vores team og vores heste. Vi ønsker at være repræsenteret på den bedst mulige måde og Kingsland gør dette for os. Vi var meget glade for at kunne byde deres hold velkommen til vores stald sidste sommer for at de kunne tage billeder til deres nye katalog, og dette fremmet vores partnerskab og venskab. Endelig er vi meget glade og stolte over at være sponsoreret af et så velrenommeret firma som Kingsland og ser frem til at bære tøjet med stolthed. "Siger Enda Carroll, ejer af Ashford Farm, i forbindelse med en pressemeddelelse i 2015.

www.ashfordfarm.net 

Stall Gullik, Norge
Hjemsted for hestesport familien Gulliksen. Faderen, Geir Gulliksen, er et velkendt ansigt på 5* arrangementer i hele verden og har været på det norske landshold i årtier. Hans børn Victoria og Johan Sebastian har fulgt i hans fodspor og er nu en del af de ryttere som rejser rundt til de store stævner i verden. De har været en del af Kingsland holdet siden 2013 og er bosiddende i Drammen, Norge

 http://stallgullik.com/

 

0 products

TopViews:

Demi sadelunderlag med coolmax
799,00 NOK
Katja E-Tec PullOn FullGrip ridebukser til kvinder
1.499,00 NOK
Melody micro fleece jumper til kvinder
599,00 NOK
Classic Down Jacket Unisex
2.799,00 NOK
Tilley dunvest til kvinder
1.999,00 NOK
1.499,25 NOK
Maya gamacher i pakke forben
699,00 NOK
Paige micro fleecejakke til kvinder
599,00 NOK
449,25 NOK
Katinka F-Tec2 Knæ Grip tights til kvinder
999,00 NOK
749,25 NOK
Anton sweat shirt unisex
1.199,00 NOK
899,25 NOK
Kingsland Relief Pad
1.699,00 NOK
Din indtastning af personlige data under bestilling og betalings proceduren bliver sikret med SSL-kryptering. Udenforstående er derfor ikke i stand til at se de data du indtaster da vi bruger en moderne 128-bit-teknologi for og sikre en sikker transmission.
 
Log ind | Registrering

Popular Items

Filter

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC