Kingsland Equestrian Officiel

Kingsland Ryttere

Kingsland Ryttere

Kingsland er ekstremt stolt over at have nogle af verdens bedste ryttere i teamet. Når vi overvejer og blive sponsor for en rytter, så ser vi på værdier indenfor horsemanship, udvalg af heste og om rytteren vil blive en rollemodel for andre ryttere og en god ambassadør for Kingsland.

 

Charlotte Dujardin

Charlotte Dujardin CBE er en elite dressurrytter fra England, guld- og sølvvinder i Rio OL 2016 og dobbelt guldmedaljevinder ved OL i London i 2012. Hun er også europæisk mester, verdensmester og har alle tre verdensrekorder i dressur. Hun er en af hestesportsverdenens super stjerner sammen med den lige så berømte vallak, Valegro.

Fødselsdato:
 13.07.1985
Bopæl: Gloucestershire, England
Konkurrerer for: England

Følg Charlotte på FB

Følg Charlotte på Twitter

Gregory Wathelet

Den Belgiske springrytter, Gregory Wathelet vandt sølv ved de europæiske mesterskaber i 2015 og var med på det vindende hold i Furusiyya FEI Nations Cup Finalen i 2015 i Barcelona. 

Fødselsdato: 10.09.1980
Bopæl: Belgien
Konkurrerer for: Belgien

Indflydelsesrige personer i Gregorys karriere: Hans forældre, samt hans schweiziske træner Philippe Guerdat.

Favorit Kingsland produkt:
Ride trøje

Følg Gregory på FB

Følg Gregory på Instagram

Følg  Gregory på Twitter

 

Marlon Modolo Zanotelli

Marlon bor i Belgien med sin kone Angelica og har virkelig vist sit store ridebanespringningstalent de seneste år. Ud over en lang række præmier på topniveau var han også en del af det brasilianske hold ved World Equestrian Games i 2014. 

Fødselsdato: 19.06.1988 
Bopæl: Belgien
Konkurrerer for: Brasilien

Indflydelsesrige personer i Marlon's karriere: Ifølge Marlon er der mange mennesker at takke, men især hans familie, der altid er der for ham og Enda Carroll hos Ashford Farm, der tror på ham, og har givet ham al mulig støtte.

Favorit Kingsland produkt: Ridebukser og vinterjakkerne.

Beste træningsråd: Altid arbejde på det grundlæggende!! 

Følg Marlon på FB

Følg Marlon på Instagram

 

Angelica Augustsson Zanotelli

Den svenske ridebanespringer, Angelica Augustsson Zanotelli havde hendes stor gennembrud da hun vandt World Cup kvalifikationen i Gøteborg i 2011. Siden 2014 har Angelica boet i Belgien. 

Fødselsdato: 01.09.1987 
Bopæl: 
Bocholt, Belgien
Konkurrerer for: 
Sverige 

Indflydelsesrige personer i Angelica's karriere: Hendes far, som altid tog hende med til stalden og kørte hende rundt på udstillinger og hjalp hende ud på alle måder han kunne. 

Favorit Kingsland produkt: 
Stævne jakkerne, men også resten af produkterne da de er af høj kvalitet og har et moderne look.

Følg Angelica på FB

Følg Angelica på Instagram

Følg Angelica på Twitter

Leopold van Asten

Hollandsk mester i 2015 og med en lang liste med Grand Prix sejre og en af de mest respekterede ryttere på banen.

Fødselsdato: 19.10.1976
Bopæl: Duizel, Holland
Konkurrerer for: Holland

Indflydelsesrige personer i Angelica's karriere: Hans forældre, der gav ham chancen for at ride og gik med ham og hans bror til shows hver weekend når han var yngre. Ud over sine forældre har også den hollandske træner Henk Nooren spillet en vigtig rolle i Leopolds karriere samt hans sponsor Wim van der Leegte der de sidste tolv år har støttet Leopold.

Favorit Kingsland produkt: De fleste af dem, specielt jakkerne og ridebukserne.

Bedste træningsråd: Altid være klar og konsekvent overfor dine heste så de forstår hvad du mener!

Geir Gulliksen

Den norske springrytter Geir Gulliksen, er en aktiv og succesfuld rytter både i nationale og internationale sammenhænge. Geir aka "Jimmy" har repræsenteret Norge i flere VM og EM samt De Olympiske Lege i Beijing.

Fødselsdato: 09.01.1960
Bopæl: Lierskogen, Norge
Konkurrerer for: Norge

Indflydelsesrige personer i Geir's karriere: Alexandra Huitfeldt og Johan Tidemandsen som har støttet og sponset Geir i mere end 20 år. Men også hans andre sponsorer og støtter som Jørn Longem, Tore Eiklid og Ole Einar Bjørndalen.

Favorit Kingsland produkt: Den lette vesten Pertext quantium

Bedste træningsråd: Aldrig give op, du bliver bare stærkere!

Victoria Gulliksen

Den norske springrytter Victoria Gulliksen gør hvad hun elsker mest og det gør hun 100%. Victoria konkurrerer både nationalt og internationalt med sine topheste.

Fødselsdato: 23.02.1992
Bopæl: Lierskogen, Norge
Konkurrerer for: Norge

Indflydelsesrige personer i Victoria's karriere: Hendes mor og far som har støttet hende og hastens ejer Jørn Longem samt Jens Petter Bjørdal og Ole Einar Bjørndalen. Sidstnævnte har også betydet meget for Victoria som hendes mentale trener.

Favorit Kingsland produkt: Ridebukser, jakkerne og vestene.

Bedste træningsråd: Arbejd hårdt; intet kommer gratis! Men elsk hvad du gør og gør det 100%!

Følg Victoria på FB

 

Johan-Sebastian Gulliksen

Johan-Sebastian Gulliksen er den yngste i Gulliksen familien. Johan-Sebastian blev færdig med gymnasiet i juni 2015 og har arbejdet med heste på fuld tid lige siden.

Fødselsdato: 14.10.1996
Bopæl: Lierskogen, Norge
Konkurrerer for: Norge

Indflydelsesrige personer i Johan's karriere: Jørn Longem som har sponset ham med heste samt hans mor og far som har støttet ham.

Favorit Kingsland produkt: Regnjakken Chance thermolite.

Bedste træningsråd: Arbejde hårdt og aldrig give op!

Følg  Johan på FB

Følg Johan på Instagram

Patrick van der Meer

Hollandsk dressurrytter, der var med til at vinde bronzemedalje ved De Olympiske Lege i London 2012 for hold og guldmedalje ved EM i Aachen i 2014, også for hold. 

Fødselsdato: 23.03.1971
Bopæl: Naaldwijk, Holland
Konkurrerer for: Holland

Følg Patick på FB

Patricks Website

Linnea Ericsson-Carey

Linnea har repræsenteret Danmark i landskampe og Grand Prix klasser gennem årene. Hun er strålende med de unge heste og opbygger den ene Grand Prix hest efter den anden.

Fødselsdato: 26.12.1979 
Bopæl: Svedala, Sverige 
Konkurrerer for: Danmark

Indflydelsesrige personer i Linnea’s karriere: Hendes far, Christer Ericsson, har lært hende alt hun ved om heste.

Favorit Kingsland produkt: Karen ridebukser, den klassiske dunvest og de varme hatte.

Bedste træningsråd: Sørg for at hesten er fremad, lige og afbalanceret, så vil resten være let.

Følg Linnea på FB

Følg Linnea på Instagram

Ottilia Lundgren

Det svenske talent Ottilia Lundgren gjorde et fantastisk EM for ponyer i 2015 og er en rytter som man bør holde øje med i fremtiden.

Fødselsdato: 05.12.2000

Bopæl: Lerum, Sverige

Konkurrerer for: Sverige

Indflydelsesrige personer i Ottilia’s karriere: Hendes mor, far og træneren Anna Emanuelsson.

Favorit Kingsland produkt: Tæpperne fordi de har en perfekt pasform og er gode selv for de smalle hestene. Knickers fordi de er meget behagelige at ride i.

Bedste træningsråd: “Tag dig tid til at få hestene stærke og smidige. Det vigtigste er at få hestene til og føle sig som konger og dronninger og for at få dem på din side så i bliver et godt hold og kæmper for hinanden. "


Følg Ottilia på Instagram

Alan Davies

Alan arbejder med Carl Hester og Kingsland rytteren Charlotte Dujardin, og er den første hestepasser som er sponsoreret af Kingsland. Alan har været hestepasser ved OL, VM og EM.

Fødselsdato: 23.7.1966 

Bopæl: Newent, England

Indflydelsesrige personer i Alan’s karriere: Alan har arbejdet indenfor mange forskellige discipliner i hestesports verdenen og har været heldig med at arbejde med mange top ryttere, dyrlæger og beslagsmede gennem årene. Han arbejdede fire år i USA, noget som var en stor og lærerig oplevelse som han aldrig vil glemme. De sidste seks år har Alan haft en fantastiske tid med at arbejde sammen med Carl og Charlotte, hjulpet dem med og vinde mesterskaber og guldmedaljer!

Favorit Kingsland produkt: Hans Kingsland vest; den er holdbar, varm og let at vaske. 

Bedste plejetips: Se og lære. Du slutter aldrig at lære!

Anna Kasprzak

Den olympiske rytter Anna Kasprzak er meget fokuseret på hendes træning og hendes resultater taler for sig selv. Anna repræsenterede Danmark ved de olympiske lege i London og ved World Equestrian Games i 2014 samt ved EM i 2013 og 2015. 

Fødselsdato: 08.12.1989
Bopæl: Haderslev, Danmark
Konkurrerer for: Danmark

Indflydelsesrige personer i Anna’s karriere: Hendes mor og hendes træner Andreas Helgstrand

Favorit Kingsland produt: Katie ridebukser

Bedste træningsråd: Lav et mål før hver træning, men bliv ikke frustreret hvis du ikke lykkes.

Følg Anna på FB

www.kasprzakdressage.com/

Laura Graves

Laura Graves kommer fra Geneva, Florida og fik sit gennembrud i 2015, herunder hendes første optræden nogensinde ved Reem Acra FEI World Cup Dressur finalen med sin elskede Verdades.

Fødselsdato: 07/22/1987 Bopæl: Geneva, FL Konkurrerer for: USA Dressur

Indflydelsesrige personer i Laura’s karriere: Min familie har været mine største støtter igennem årene. Jeg skylder alt for min succes til min træner Debbie McDonald, som hele tiden har troet på mig og denne hest.

Favorit Kingsland produkt: Mit favorit Kingsland product er Bayport Polo trøjerne. De er lavet af et utrolig godt materiale som tørrer utrolig hurtig og samtidig opretholder et feminint og professionelt udseende.

Bedste træningsråd: Hver hest er et individ. De har alle forskellige styrker og svagheder og udvikler sig i forskelligt tempo. Det er vigtigt ikke at glemme dette i den daglige træning

Følg Laura på FB

Andreas Helgstrand

Den Danske dressurrytter Andreas Helgstrand er kendt af de fleste dressurryttere over hele verden. Han er en af de mest succesfulde og indflydelsesrige ryttere og trænere i sporten.

Fødselsdato: 02.01.1977

Bopæl:  Ålborg, Danmark

Konkurrerer for: Danmark

Indflydelsesrige personer i Andreas’ karriere: Begge hans trænere Morten Thomsen og Rudolf Zeilinger har betydet meget for ham. Selvom Andreas allerede var på Grand Prix niveau da han begyndte at træne med dem, så har de lært ham masse og hjulpet ham til tops.

Favorit Kingsland produkt: Ridebukser og den nye dressurlinie.

Bedste træningsråd:  ”you need to keep the horse in front of the leg and quick in the reactions”

Følg Andreas på FB

Alexandra Andresen

Alexandra Andresen er en del af det norske dressur landshold og har opnået stor succes som junior rytter. Alexandra vandt individuelt forsøgs- og kur sølv i under de Europæiske Junior Rytteres mesterskaber i 2014 og kur bronze under de Europæiske Junior Rytteres mesterskaber i 2013, med hendes røde hingst Belamour.

Fødselsdato: 23.07.1996
Bopæl: Oslo, Norge
Konkurrerer for: Norge

Indflydelsesrige personer i Alexandra’s karriere: Hendes træner Anny Hilde Lindén som altid stiller op for hende. Wim Ernes for gode klinikker i Norge. Hendes forældre for deres støtte, hestene og de mange timer med planlægning. Hendes kæreste Joachim for hans kærlighed og støtte. Alle i Kür stalden som har hjulpet hende med hestene. Hendes sponsorerer Kingsland og Samshielder.

Favorit Kingsland produkt: Langærmet træningstrøje til damer

Bedste træningsråd: Klappe og belønne din hest når han svarer på dine kommandoer. Sørg for at træningen ikke bliver for ensformig og kedelig. Hold din hest glad, afslappet og villig til at arbejde. Husk at hesten kan føle selv en flue som sidder på den, så du ikke behøver at bruge pisk eller sparke den for at få den til at reagere! Vær 100% engageret. Altid være ivrig efter at lære og mest af alt, aldrig give op!

Følg Alexandra på FB

Følg Alexandra på Instagram

Lotte Skjærbæk

Den danske rytter Lotte Skjærbæk tror på at du med konsekvent træning og en glad hest opnår de resultater du ønsker.

Fødselsdato: 11.09.1968
Bopæl: Nykøbing Mors, Danmark
Konkurrerer for: Danmark

Indflydelsesrige personer i Lotte’s karriere: Hendes forældre da de var de første til at støtte hende. Hver dag kørte hendes forældre hende i rideklubben og senere købte de en hest til hende.

Nu som hendes hobby er blevet hendes arbejde så påpeger Lotte, at for at opnå succes så har du brug for en masse mærkelige mennesker omkring dig; en god staldkarl du kan stole på, en god smed og folk, der kan holde din hest sund.

Men det vigtigste personen for Lotte er hendes mand (og træner) som er der for hende hver dag når hun træner Rafael og de andre hestene.

Favorit Kingsland produkt: Indtil videre har Lotte endnu ikke prøvet nogle ting fra dressurlinjen som hun ikke har kunne lide. Men skal hun vælge en favorit så bliver det den brune dressurjakke.

Bedste træningsråd: Konsekvent træning og sørg for at dine heste er glade!

Ronan McGuigan

Ronan McGuigan is based in Wellington, Flodrida as rider and head trainer for Hermitage Farm. 

Date of Birth: 06.01.1974
Lives: Wellington, Florida
Competes for: Ireland

"Many of the brands I have used before have been ill fitting, overpriced and outdated. I like the style, quality, comfort and value of the Kingsland and their products,” says Ronan. “Kingsland is at the forefront of equestrian apparel!”

FOLLOW RONAN ON FB

 

Tina DeLandri Yates

Tina DeLandri Yates is an American show jumper who owns and ride for High Point Farm in Wellington, Florida. 

Date of Birth: 27.06.1991
Lives: Wellington, Florida
Competes for: USA

"Partnering with Kingsland is an ideal fit for my lifestyle. I've always loved the quality of the brand. Since I'm in riding clothes ‪24/7  it's important to have comfort, breathability, durability and of course great style,” shares Tina. “Kingsland incorporates all of this!”

 

 

Sönke Rothenberger

Sönke Rothenberger made history in 2016 by winning the team dressage gold medal with the nine-year-old Cosmo at the Olympic Games in Rio. He was also presented with the ‘Rising Star Award’ by the FEI the same year. 

Date of Birth: 14.10.1994
Lives: Bad Homburg
Competes for: Germany

Semmieke Rothenberger

Semmieke and her mount Dissertation were part of the German junior team that claimed gold at the European Championships in 2016 and won two individual silver medals. 

Date of Birth: 27.08.1999
Lives: Bad Homburg, Germany
Competes for: Germany

 

Sanneke Rothenberger

Sanneke Rothenberger is the reigning European U25 champion in Dressage and has already won several prestigious Grand Prix events.

 

Date of Birth: 31.10.1992
Lives: Bad-Homburg, Germany
Competes for: Germany

0 products

TopViews:

Demi sadelunderlag med coolmax
799,00 NOK
Katja E-Tec PullOn FullGrip ridebukser til kvinder
1.499,00 NOK
Classic Down Jacket Unisex
2.799,00 NOK
Melody micro fleece jumper til kvinder
599,00 NOK
Tilley dunvest til kvinder
1.999,00 NOK
1.499,25 NOK
Maya gamacher i pakke forben
699,00 NOK
Paige micro fleecejakke til kvinder
599,00 NOK
449,25 NOK
Katinka F-Tec2 Knæ Grip tights til kvinder
999,00 NOK
749,25 NOK
Anton sweat shirt unisex
1.199,00 NOK
899,25 NOK
Kingsland Relief Pad
1.699,00 NOK
Din indtastning af personlige data under bestilling og betalings proceduren bliver sikret med SSL-kryptering. Udenforstående er derfor ikke i stand til at se de data du indtaster da vi bruger en moderne 128-bit-teknologi for og sikre en sikker transmission.
 
Log ind | Registrering

Popular Items

Filter

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC