Fokus på værdige forhold for arbejdere, miljø og dyrevelfærd er en vigtig prioritet hos os.

Vi holder konstant øje med vores producenter for at være sikker på at de lever op til vores strenge krav, både for deres medarbejdere og miljøet. En af vores krav er blandt andet, at de skal være ISO certificeret. Kingsland har vores egen kvalitetskontrol (QC), hvilket betyder, at vi kontrollerer produktionen med vores egne folk flere gange i løb‍et af et år. Vi bruger ikke eksterne folk til disse opgaver, hvilket ellers er normalt i branchen.

Som et princip vil Kingsland aldrig producere vores produkter i såkaldte "billige produktionsområder," såsom Bangladesh, Cambodja, Vietnam etc., netop fordi d‍et er svært at foretage en effektiv kontrol i disse landene. Vores kunder kan altid tjekke, hvor vores tøj producers da dette står på etiketten.

Emballage:  Kingsland tilstræber kun at bruge emballage, der kan genbruges og aldrig bruge unødvendig indpakning. Vores producenter kan kun bruge gennemsigtige polybags med selvklæbende lukning, så den kan åbnes og genlukkes. Sækkene skal være fremstillet af polytelen (PE) eller polypropylen (PP) markeret med recirkuleringssymboler.

Vi har også stoppet anvendelse af kiselsyreanhybrid som anti-skimmel beskyttelse / fugt og anvender i stedet et naturligt produkt, der har den samme funktion.

Dyrevelfærd: Hos Kingsland føler vi at vi gør vores yderste for at tage vores del af ansvaret med hensyn til dyrevelfærd. For at understrege dette tog vi et standpunkt i 2012 om aldrig at bruge ægte pels på vores produkter, trods d‍et faktum, at vi hele tiden kun havde brugt certificeret pels. Yderligere vil vi bede om forskellige certifikater og dyrlæge rapporter fra vores leverandører for og sikre at de følger vores standpunkt

Kingsland ønsker at være en innovator og trendsætter, ikke kun når d‍et kommer til kvalitet og design af vores produkter, men også på spørgsmål, der ikke kan ses med d‍et blotte øje af kunden. Alt som er skrevet ovenfor afspejles også på priserne for et Kingsland produkt. D‍et er dyrt at drive retfærdigt og ordentligt, men vi har taget et standpunkt og ønsker at holde fast ved vores principper!