Kingsland World Tour
I løb‍et af de sidste 3-4 år har Kingsland rejst verden rundt med en højt profileret, egen stand og på nogle events har de også sponset tøj til frivillige, klasser og arenaer. Vi har været med til store begivenheder, både i Asien, USA og Europa. Mærkevaren Kingsland har blevet branded gennem partnerskabet med arrangørerne af verdens førende shows, noget som er vigtigt for mærkevaren Kingsland. Dette gælder både som en indenlandsk leverandør i Europa, men også som en global mærkevare. Samarbejdet er en kendsgerning, og slutkunderne ved hvad de kan forvente, når de ser at Kingsland er til stede ved større events eller står på listen over udstillere og /eller sponsorere. D‍et er vores opfattelse, at et stærkt brand er en fælles fordel for alle vores partnere

Stands & Sponsorships 2019:

Mediterranean Equestrian Tour, Oliva Nova, Spain (all year)
Longines Hong Kong Masters, Hong Kong (February)
Norwegian Horse Festival, Lillestrøm, Norway (February)
Herning Stallion Show, Denmark (March)
Gothenburg Horse Show/ Longines FEI World Cup Final™, Sweden (April)
Drammen Spring Tour, Norway (April – May)
Global Champions Tour, Stockholm, Sweden (June)
EquiTour Denmark (June)
CHIO Aachen, Germany (July)
Kingsland Oslo Horse Show, Norway (October)
World Cup Herning, Denmark (October)
Verona Horse Show, Italy (October)

 

Sammen med en lokal butikk:

Madrid Horse Show
Olympia Horse Show


 

 

Kingsland Oslo Horse Show
En af Kingslands hovedaktiviteter gennem året er Longines FEI World Cup ™ i Oslo, Norge. Fra 2010 har Kingsland været titelsponsor af dette åbningseventet i den vesteuropæiske liga og arena for mange nationale finaler. Showet bliver afholdt i midten af oktober og en perlerække af verdens bedste hestesports atleter og heste finder vej til Telenor Arena lige i udkanten af Oslo. Her konkurrere de om ære og de første VM point i sæsonen.

Siden Kingsland er grundlagt i Norge og har sit hovedkontor der, så føler vi at vi har en forpligtelse overfor sporten til at hjælpe med og holde Norge inde i d‍et gode selskab. På den måde kan vi hjælpe norske ryttere med at bevare muligheden for at konkurrere mod internationale konkurrenter og i andre internationale begivenheder.

Kingsland leverer specialdesignede tæpper og tøj til de 250 frivillige samt stiller markedsføringsartikler til rådighed for alle besøgende. Vi har en egen stand hvor vi viser frem hele spektret af de produkter vi producerer. Kingsland Oslo Horse Show er en begivenhed med en god atmosfære og sport på højt plan, og vi er stolte af at være en del af denne begivenhed.

www.oslohorseshow.com