Kingsland Equestrian Officiel

Vi er Kingsland

Ridesport. Et ord som henviser til kunstformen horsemanship og hvordan de forskellige grenene inden for denne sport praktiseres. Ikke desto mindre indeholder ordet i høj grad mere end forholdet mellem en mand og hans hest. Heste, ryttere, staldkarle og lærere er kun nogle få af de mange passionerede væsener, som er involveret i denne krævende livsstil fra længe før solnedgang og til langt forbi daggry. Uden den enkeltes motivation og en stærk holdånd, der bevæger denne industri, ville det faktisk aldrig have nået den store succes som den har pr dag. Kingsland bestræber på at udvikle og tilpasse sine kollektioner til denne unikke livsstil, inspireret af begivenhedsrige dagsordener rundt om i landet.

Kingsland er et Norsk mærke, som siden starten i 1999 er vokset til at blive en af verdens største producenter af hestesportsudstyr. Kingsland har et ry for sin subtile blanding af klassisk design og moderne design.

 

 

Hos Kingsland lever vi ud traditioner som findes i hestesport verden. Den unikke livsstil er så fængslende, omgivet af vores elskede heste, at det uden tvivl bliver en vigtig del af hvem vi er. Vi har altid dette i tankerne når vi ærer den klassiske hestesporten, sæson efter sæson, med materialer af høj kvalitet og eksklusive design til alle heste elskere og deres prægtige heste.

 

Lin E. Kingsrød som er grundlægger og Brand Manager, savnede noget nyt og bedre, når hun var konkurrence rytter. Selv ride bukserne manglede noget fortæller hun. Derfor begyndte hun og designe sin egen lille linje og etablerte et lager i hendes eget hjem. Designet var traditionelt, men kvaliteten og pasformen var en hestesko foran alle andre. En af hendes første produkter på markedet var en sporty jakke som kunne bruges i al slags vejr og hun kaldte den for Kingsland Bomber Jacket. Selvom produktet har været igennem nogle mindre forbedringer gennem årene, findes den stadig findes i vores Classic Collection.

Med hovedkontor i Sarpsborg, Norge, lager i Ikast, Danmark og kontorer i Wellington, FL, USA, Onsala, Sverige og i Hangshou, Kina, samt agenter og grossister over hele verden, har Kingsland blevet en berømt international virksomhed indenfor hestesport mode.

 

0 products

TopViews:

Demi sadelunderlag med coolmax
799,00 NOK
Katja E-Tec PullOn FullGrip ridebukser til kvinder
1.499,00 NOK
Melody micro fleece jumper til kvinder
599,00 NOK
Classic Down Jacket Unisex
2.799,00 NOK
Tilley dunvest til kvinder
1.999,00 NOK
1.499,25 NOK
Maya gamacher i pakke forben
699,00 NOK
Paige micro fleecejakke til kvinder
599,00 NOK
449,25 NOK
Katinka F-Tec2 Knæ Grip tights til kvinder
999,00 NOK
749,25 NOK
Anton sweat shirt unisex
1.199,00 NOK
899,25 NOK
Kingsland Relief Pad
1.699,00 NOK
Din indtastning af personlige data under bestilling og betalings proceduren bliver sikret med SSL-kryptering. Udenforstående er derfor ikke i stand til at se de data du indtaster da vi bruger en moderne 128-bit-teknologi for og sikre en sikker transmission.
 
Log ind | Registrering

Popular Items

Filter

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC