Kingsland World Tour
Under de senaste 3-4 åren har Kingsland rest världen runt med ett högt profilerat stånd med våra produkter och har även sponsrat klasser, arenor samt kläder för volontärer. Vi har varit närvarande vid stora evenemang i Asien, USA samt Europa. Att marknadsföra Kingsland genom partnerskap med organisatörer av världens främsta shower är viktigt för vårt märke – inte bara som en inhemsk leverantör, utan även som ett globalt märke. Detta samarbete innebär att Kingsland är närvarande vid stora shower som ett premiummärke, och att slutkunden vet vad den ska förvänta sig när den ser Kingsland på listan över utställare och/eller sponsorer. Vi tror att ett starkt märke är en fördel för alla våra partners.

 

Stands & Sponsorships 2019:

Mediterranean Equestrian Tour, Oliva Nova, Spain (all year)
Longines Hong Kong Masters, Hong Kong (February)
Norwegian Horse Festival, Lillestrøm, Norway (February)
Herning Stallion Show, Denmark (March)
Gothenburg Horse Show/ Longines FEI World Cup Final™, Sweden (April)
Drammen Spring Tour, Norway (April – May)
Global Champions Tour, Stockholm, Sweden (June)
EquiTour Denmark (June)
CHIO Aachen, Germany (July)
Kingsland Oslo Horse Show, Norway (October)
World Cup Herning, Denmark (October)
Verona Horse Show, Italy (October)

 

Tillsammans med lokala butiker:

Madrid Horse Show
Olympia Horse Show


 

 

Kingsland Oslo Horse Show
En av Kingslands viktigaste aktiviteter under årets gång är Longines FEI World Cup™-eventet i Oslo, Norge. Sedan 2010 har Kingsland varit titelsponsor för öppningen av Western European League samt arenasponsor för många nationella finaler. Evenemanget inträffar i mitten av oktober, då flera av världens främsta ryttare och hästar samlas på Telenor Arena strax utanför Oslo för att tävla om äran samt säsongens första världscuppoäng.

Eftersom Kingsland är grundat i och lett från Norge, så känner vi en skyldighet att bidra till att Norge är i gott sällskap, samt hjälpa norska ryttare att kunna tävla mot internationella konkurrenter och i andra internationella evenemang.

Kingsland levererar speciellt designade hästtäcken och kläder för samtliga 250 volontärer samt produkter tillgängliga för alla besökare. Vi har ett stånd med våra egna produkter, som visar hela vårt sortiment.  
Kingsland Oslo Horse Show är en uppvisning av fantastisk atmosfär och sportanda, och vi är stolta över att vara en del av detta evenemang.

www.oslohorseshow.com