Kingsland World Tour
I løpet av de siste 3-4 årene har Kingsland reist verden rundt med en høyt profilert stand med sitt eget merke, og i noen arrangementer har de også sponset klær til frivillige, klasser og arenaer. Vi har vært til stede ved store arrangementer i Asia, USA og Europa. Å markedsføre Kingsland gjennom partnerskap med organisatører av verdensledende show er veldig viktig for merket vårt, ikke bare som en hjemlig leverandør i Europa men også som et globalt merke. Samarbeidet bekreftes av d‍et faktum at Kingsland er presentert ved store stevner som et premium merke og sluttbrukeren vet hva de kan forvente når de ser Kingsland på listen over utstillere og / eller sponsorer. Vi tror at et sterkt merke er en fordel for alle våre partnere.

Stands & Sponsorships 2019:

Mediterranean Equestrian Tour, Oliva Nova, Spain (all year)
Longines Hong Kong Masters, Hong Kong (February)
Norwegian Horse Festival, Lillestrøm, Norway (February)
Herning Stallion Show, Denmark (March)
Gothenburg Horse Show/ Longines FEI World Cup Final™, Sweden (April)
Drammen Spring Tour, Norway (April – May)
Global Champions Tour, Stockholm, Sweden (June)
EquiTour Denmark (June)
CHIO Aachen, Germany (July)
Kingsland Oslo Horse Show, Norway (October)
World Cup Herning, Denmark (October)
Verona Horse Show, Italy (October)

 

Sammen med en lokal butikk :

Madrid Horse Show
Olympia Horse Show


 

 

Kingsland Oslo Horse Show
Ett av hovedarrangementene til Kingsland i løpet av året er arrangementet Longines FEI World Cup™, som finner sted i Oslo, Norge. Kingsland har vært tittelsponsor av åpningsetappen i Western European League samt arenasponsor under mange nasjonale finaler. Arrangementet finner sted i midten av oktober og en rekke av verdens beste ryttere og hester finner veien til Telenor Arena, rett utenfor Oslo. Her skal de konkurrere om ære og de første poengene i verdenscupen.

Siden Kingsland ble grunnlagt og ledes fra Norge, føler vi en forpliktelse mot å bidra til å holde Norge i d‍et gode selskap samt hjelpe norske ryttere til å beholde muligheten for å konkurrere mot internasjonale konkurranseryttere så vel som å delta i andre internasjonale arrangementer.

Kingland leverer spesielt designede vinnertepper og mannskapsklær for de 250 frivillige samt produkter tilgjengelig for alle besøkende. Vi har stands med egne produkter, som viser alle varene vi produserer.

Kingsland Oslo Horse Show er en fremvisning av fantastisk atmosfære og sport. Vi er stolte av å være en del av dette arrangementet.

www.oslohorseshow.com

 

Forespørsler om sponsing kan sendes til af@kingsland.no