Logo e-shop-direct.com

Hvordan virker e-shop-direct.com?

& nbsp;

< h3> Bestilling fra producenten.
  • På e-shop-direct.com bestiller du varer direkte fra de mærkevare producenter du er interesseret i via deres online shop. Men du køber varene fra Arendicom GmbH. Arendicom grundlagde e-shop-direct.com online portal for mærkevare produsenter i 2008. Det giver mærkevare producenterne mulighed for og opretholde en online shop uden at sælge direkte til kunderne. Nu kan du "købe" i disse online butikker "direkte" fra producenterne.

Levering til forhandlere.

  • Fragt udføres over hele verden af Arendicom i samarbejde med forhandlerne. Vi vil søge efter en forhandler, som har varen/varene du har bestilt i butikken og som er tættest på dit bosted. Fordelen for dig er at du vil modtage din bestilling hurtigt og har en forhandler lige i nærheden, som også vil være til rådighed for at levere andre tjenester.

Hvordan kan jeg bestille?

  • Du placerer din ordre i online butikken og afslutte den med betalingen. Bagefter vil vi finde den nærmeste forhandler, der er i stand til at levere med det samme. Generelt tager denne proces ikke mere end et par timer. Så snart vi har fundet en forhandler vil vi begynde leveringsprocessen. Dette sker når du modtager en e-mail som fortæller dig hvilken forhandler som er valgt. Når forsendelsen er på vej vil du modtage en anden e-mail som fortæller dig om den forventede leveringsdato.

Afhente selv.

  • Hvis du ønsker at afhente din ordre selv i stedet for at få varene leveret af UPS, skal du informere os mens du placerer ​​din ordre og hvor langt du er villig til at rejse for at hente ordren selv.