Kingsland Equestrian Official

Evenemang

Evenemang

Kingsland World Tour
De senaste åren har Kingsland rest världen runt med en högprofilerad monter med våra produkter och har även sponsrat klasser, arenor samt kläder för volontärer. Vi har varit närvarande vid stora evenemang i Asien, USA samt Europa. Att marknadsföra Kingsland genom partnerskap med organisatörer av världens främsta tävlingar  är viktigt för vårt märke – inte bara som en inhemsk leverantör, utan även som ett globalt märke. Detta samarbete innebär att Kingsland är närvarande vid stora tävlingar/shower som ett premiummärke, och att slutkunden vet vad den kan förvänta sig när den ser Kingsland på listan över utställare och/eller sponsorer. Vi tror att ett starkt märke är en fördel för alla våra partners.

För 2016 har vi skrivit under avtal med följande evenemang i Europa:
GP Ponnyn, Sweden (February – March)
Herning Hingstekåring, Denmark (March)
Gothenburg Horse Show/ Longines FEI World Cup Final™, Sweden (March)
Kingsland Cup (Pony Cat.3), Norway (April – August)
JBK Horse Show, Odense, Denmark (May)
CHIO Aachen, Germany (July)
Kingsland Oslo Horse Show, Norway (October)

Fler evenemang kommer att tillkännages när avtalen blivit slutna.

Kingsland Oslo Horse Show
En av Kingslands viktigaste aktiviteter varje år är Longines FEI World Cup™-eventet i Oslo, Norge. Sedan 2010 har Kingsland varit titelsponsor för öppningen av Western European League samt arenasponsor för många nationella finaler. Evenemanget inträffar i mitten av oktober, då flera av världens främsta ryttare och hästar samlas på Telenor Arena strax utanför Oslo för att tävla om äran samt säsongens första världscuppoäng.

Eftersom Kingsland är grundat i och lett från Norge, så känner vi en skyldighet att bidra till att Norge är i gott sällskap, samt hjälpa norska ryttare att kunna tävla mot internationella konkurrenter och i andra internationella evenemang.

Kingsland levererar specialdesignade vinsttäcken och kläder till samtliga 250 volontärer samt produkter tillgängliga för alla besökare. Vi har en monter med våra egna produkter, där hela vårt sortiment finns presenterat.  
Kingsland Oslo Horse Show är en uppvisning i en fantastisk atmosfär och sportanda, och vi är stolta över att vara en del av detta evenemang.

www.oslohorseshow.com

 

JBK Horse shows, Denmark
http://jbkhorseshows.dk/DK.aspx

Herning Higstekåring, Denmark
http://herninghorseshow.com/DK.aspx

GP Ponnyn, Sweden
http://www.gpponnyn.se/  

 

Alla frågor om sponsring kan skickas till  af@kingsland.no

 

0 products
 
Welcome at e-shop-direct.com – the official online-shop for KINGSLAND AS. All merchandise ordered from this shop will be purchased from Arendicom GmbH.

For more Information about our e-commerce system please go to 'Information' on the left menu bar.

Please choose your country now before you click on "next" to reach the desired page.

Sign in | Registration

Popular Items

Filter

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC